Bekende vrouw verklapt dat ze verliefd is op Niels Destadsbader: “Ik ga vanaf nu alleen nog videoclips met haar maken”
Bekende vrouw verklapt dat ze verliefd is op Niels Destadsbader: “Ik ga vanaf nu alleen nog videoclips met haar maken”
Foto: Photonews

Met ‘Nooit alleen’ heeft Niels Destadsbader zijn eigen coronasingle uit. Voor de videoclip bij het nummer deed Niels een beroep op zijn fans.

Enkele weken geleden deed Niels Destadsbader een oproep aan zijn fans om hem video’s te sturen waarin ze een dierbare laten weten dat er hem/haar gedacht wordt. Deze video’s zouden dan gebruikt worden in de videoclip van ‘Nooit alleen’.

Die clip is ondertussen helemaal klaar, en Niels is heel trots op het eindresultaat. "Ik heb letterlijk met mijn gsm zelf mijn beelden in de studio opgenomen. Die beelden zijn dan aangevuld met de filmpjes van andere mensen. Ik vind het eerlijk gezegd een van mijn leukste clips die ik ooit gemaakt heb", vertelt Niels in 'De Madammen' op Radio 2.

In de clip zien we ook Radio 2-presentatrice Siska Schoeters opduiken. Zij heeft een boodschap voor haar Studio Brussel-collega Karel Decorte. "Karel en ik zijn allebei een beetje verliefd op Niels Destadsbader, platonisch dan hé", vertelt Siska Schoeters. Siska en Karel gingen zelfs samen al naar een optreden van Niels in het Sportpaleis.

"Ik denk dat Siska oprecht een beetje fan is. Ze heeft zelf ooit in een interview gezegd dat ik haar natte droom ben. Ik denk dat ik vanaf nu alleen nog videoclips met Siska ga maken", lacht Niels.

Meer nieuws

Meer nieuws

.