Tom Dice en Kato schreeuwen hun liefde voor elkaar uit: “Dat zou ik me echt niet kunnen voorstellen”

door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram/VTM/Liefde voor Muziek
Tom Dice en Kato Callebaut scoren momenteel als The Starlings, met dank aan Liefde voor Muziek. Dat ze ooit samen muziek zouden maken en verliefd zouden worden, lijkt voor hen wel voorbestemd.

In Het Nieuwsblad Magazine vertellen Tom Dice en Kato Callebaut hoe ze een koppel zijn geworden. Ze wisten min of meer op hetzelfde moment dat ze meer voor elkaar voelden dan vriendschap. “Er was een avond dat we het beiden doorhadden”, aldus Tom. “Ik denk dat ik jouw hand heb vastgepakt”, zegt hij tegen Kato.

Dat de liefde tussen groot is, blijkt nog maar eens wanneer ze verwoorden wat ze voor elkaar betekenen. “Kato is de enige vrouw, behalve mijn moeder, die mij gelukkig maakt. Als zij opstaat en zij lacht, dat ben ik direct goedgezind”, vertelt Tom Dice.

“Ik ben nog nooit iemand tegengekomen bij wie ik mij zo goed voel en die me zo hard doet lachen. Ik zou het me niet kunnen voorstellen dat ik Tom er niet meer bij heb”, aldus Kato. “Mensen die me vroeger kenden, vinden misschien: ‘Wat zegt zij nu?’, maar ik meen dat.”