Vandaag is het zover voor de fans van Familie: “Maar hebben niets aan het toeval overgelaten”
PMN
Vandaag is het zover voor de fans van Familie: “Maar hebben niets aan het toeval overgelaten”
Foto: VTM

In ‘t Zit In De Familie bundelen de Familie-acteurs de strafste, grappigste en meest onvergetelijke momenten uit de voorbije 29 seizoenen. De acteurs mogen hun top vijf geven.

Het is een leuk extraatje voor de fans van Familie. Dat denkt ook creatieve producer Wim Feyaerts bij VTM. “Door het plotse wegvallen van de reguliere afleveringen van Familie is het logisch dat het gemis bij onze trouwe kijkers groot is. Daarom hebben we samen met VTM deze afleveringen, waarbij we de acteurs individueel in beeld brengen, uitgewerkt als extraatje voor de fans.” 

“Voor de opnames werd er zeer omzichtig te werk gegaan: die gebeurden bij de acteurs thuis op veilige afstand van mekaar, met mondmaskers en handschoenen. Daarvoor werd niets aan het toeval overgelaten.” 

“Het enthousiasme bij de cast was meteen bijzonder groot. 29 seizoenen Familie: dat levert oneindig veel uniek beeldmateriaal op, waaruit de acteurs met plezier de allerbeste fragmenten selecteerden. En die vullen ze aan met - soms sappige - anekdotes. Een vleugje nostalgie en de ideale verstrooiing in deze bizarre tijden.”

Eerste afleveringen
De eerste drie afleveringen kan je vanaf vandaag bekijken op VTM GO. Daarin blikt Kürt Rogiers (Lars) terug op de 5 beste slechteriken van de voorbije jaren, vat Jan Van den Bosch (Zjef) de meest romantische momenten samen en toont Jef De Smedt (Jan) de beste momenten van de Bomma (Annie Geeraerts). Want wie herinnert zich nog dat de Bomma ooit met de enige echte Regi op de set stond? Ook Jo Hens, Jasmijn Van Hoof en vele anderen zullen de komende weken een lijstje voor hun rekening nemen. Na 1 mei is er elke vrijdag om 14.00 een nieuwe aflevering te zien op VTM GO.

Volg ons nu ook Instagram!

Meer nieuws

Meer nieuws

.