Radiopresentator Tom De Cock heeft zeer drastisch besluit genomen dat iedereen verrast
PMN
Radiopresentator Tom De Cock heeft zeer drastisch besluit genomen dat iedereen verrast
Foto: Instagram

Tom De Cock is één van de vaste waardes bij radiozender MNM. Hij presenteert elke werkdag zijn programma ‘Planeet De Cock’.

Tom De Cock heeft iedereen weten te verrassen want hij besloot om te stoppen bij MNM. “Toen MNM in 2009 begon was ik er al bij”, licht hij zijn beslissing toe. “Ondertussen zijn we elf jaar verder. Dat zijn acht jaar Planeet De Cock. Bijna 1000 afleveringen. En ik heb ook nog veel andere dingen mogen doen.”

“Het was geen rollercoaster, het was Disneyland. Fantastisch. Maar nu is het tijd voor iets anders. Ik heb net als jij de afgelopen weken goed kunnen nadenken. Elke dag radio maken, dat is 200 km/u rijden op het linkerrijvak van de snelweg van het leven.”

Televisie
“Daardoor doe je sommige dingen niet. Het zijn net die dingen die ik nu wel wil gaan doen. Ik ga terugschakelen en van rijstrook veranderen. Ik ga boeken schrijven, televisie maken, sorry daarvoor. Ik ga podcasts maken, sorry daarvoor. En ik ga vooral mijn dochter helpen bij haar huiswerk in het eerste leerjaar. Nu ik het nog begrijp.”

“Dat ga ik allemaal doen vanaf 4 juni. Dan hoor je mij de allerlaatste keer bij MNM. En voor die tijd ga ik een paar dingen doen die ik altijd al eens wilde doen hier. Ik heb een bucklist waarop onder andere staat om met zoveel mogelijk tractors te rijden en een president interviewen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.