Pedro Elias en zijn vrouw Evelien staan voor groot raadsel: “Men weet niet welk effect het coronavirus zal hebben op hem”

door: PMN
Afbeelding bron: Instagram
Pedro Elias en zijn vrouw Evelien hebben samen met Rover en Bonnie (3) twee kinderen. Rover heeft leukemie.

De tV-maker doet er dan ook alles aan om te verhinderen dat één van het coronavirus oploopt. “Wat is het effect van dit virus op een leukemiepatiënt? Men wéét het niet”, zei Pedro Elias eerder al in Het Laatste Nieuws. 

“We weten alleen dat Rover minder sterk is. En dat hij dit virus absoluut niet moet krijgen. Ik had een jaar geleden, toen hij de diagnose kanker kreeg, schrik dat Rover zou sterven. Maar Evelien totaal niet, en ik ben meegegaan in haar verhaal. Zo pakken we ook deze crisis aan: positief. Met veel humor. Maar ook met extra angsten.”

School
Binnenkort gaan de scholen weer open, maar Pedro gaat zijn kinderen nog een tijdje thuis laten. “Er zijn mensen die daarvoor gestudeerd hebben, dus ik heb niet meteen een mening over hoe je terug met z’n allen in die maatschappij moet, en daar wordt over nagedacht”, reageert hij in ‘Vandaag’. 

“Maar voor mij is het duidelijk: wij gaan gewoon wachten. Wij gaan gewoon wachten tot het écht veilig is. Want als mijn dochter dan wel naar school gaat, ook al zijn kinderen niet vatbaar ... Nee, wij gaan gewoon wachten."