Lauren Versnick ziet alarmerende dingen gebeuren bij coronamaatregelen: “Dit maakt mij bang”
PMN
Lauren Versnick ziet alarmerende dingen gebeuren bij coronamaatregelen: “Dit maakt mij bang”
Foto: Photonews

Het is nog steeds de richtlijn om tot nader order in uw kot te blijven. Het is een richtlijn die Lauren Versnick en haar lief Jens Dendoncker goed opvolgen.

“Jens Dendoncker en ik blijven veilig met onze twee katten in ons kot”, reageert Lauren Versnick in Humo. “We proberen één keer per week naar de winkel te gaan, en ook voor mijn ouders en grootouders doe ik af en toe boodschappen. Voor de rest proberen we ons te amuseren door onnozele filmpjes online te zwieren.”

Bang
“Ik vind het ook superpositief als ik zie hoeveel warme acties er al zijn opgezet om de zwakkeren in onze maatschappij te steunen. Maar ik merk in Antwerpen dat er ook nog altijd hardleerse mensen zijn die de maatregelen niet (volledig) respecteren. Dat maakt me bij momenten bang.”

“Als alles voorbij is kijk ik er vooral naar uit om mijn familie eens goed vast te pakken. Mijn is oma is 90 jaar, dus zolang er geen vaccin is, en de experten geven geen groen licht om dit te doen, zit er dat niet in. Voor de rest wil ik gewoon de maatregelen blijven volgen. We moeten er samen door.”

Volg ons nu ook op Instagram!

Meer nieuws

Meer nieuws

.