Bekende Vlaming is eerlijk over Niels Destadsbader: “Hij is mijn natte droom”

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Niels Destadsbader heeft met ‘Nooit Alleen’ een nieuwe single uit. Het is een ijzersterk nummer geworden dat het nu al heel goed doet in de hitparade, ondanks dat het nog maar net uit is.

Het doet dus het beste beloven voor Niels Destadsbader. Intussen is ook de clip klaar. "Ik heb letterlijk met mijn gsm zelf mijn beelden in de studio opgenomen. Die beelden zijn dan aangevuld met de filmpjes van andere mensen. Ik vind het eerlijk gezegd een van mijn leukste clips die ik ooit gemaakt heb", vertelt Niels aan Cathérine Vandoorne in 'De Madammen' bij Radio 2.

Ook radiopresentatrice Siska Schoeters zit in de clip van Niels. Ze heeft een boodschap voor haar Studio Brussel-collega Karel. "Karel en ik zijn allebei een beetje verliefd op Niels Destadsbader, platonisch dan hé", vertelt Siska.

De twee gingen ook al kijken naar Niels in het Sportpaleis. "Ik denk dat Siska oprecht een beetje fan is. Ze heeft zelf ooit in een interview gezegd dat ik haar natte droom ben. Ik denk dat ik vanaf nu alleen nog videoclips met Siska ga maken", vertelt Niels al lachend.

Volg ons nu ook op Instagram!