Christoff heel ongerust na wat hij te horen heeft gekregen: “Als dat zou gebeuren, dan weet ik het echt niet meer”
Christoff heel ongerust na wat hij te horen heeft gekregen: “Als dat zou gebeuren, dan weet ik het echt niet meer”
Foto: Instagram

Net als voor veel andere artiesten, hebben de maatregelen rond het coronavirus ook gevolgen voor Christoff. De zanger vertelt in de Krant van West-Vlaanderen dat hij al heel wat optredens is kwijtgespeeld. Mogelijk vallen alle optredens tot 31 augustus in het water.

“Er is gelukkig nog geen enkel optreden dat volledig geannuleerd is. Ze worden allemaal verschoven naar een latere datum. Daar ben ik heel blij om. Daarvoor wil ik wel even de organisatoren bedanken. Dat ze ondanks deze situatie toch de moeite doen om te zoeken naar een andere datum”, vertelt Christoff in de krant.

“Of er van 2020 nog iets te redden valt ? Dat is heel moeilijk te zeggen. Ze spreken nu al dat er eventueel een opflakkering zou zijn in het najaar. Dan hebben wij een heel grote concerttour, onze kersttournee. Als dat zou wegvallen, dan weet ik het niet meer. Een mens heeft wel een klein beetje reserve, maar het zou toch fijn zijn mocht ik weer kunnen optreden voor mijn fans.”

Ook voor de mensen zou het jammer zijn dat er in 2020 niets meer zou doorgaan, vindt Christoff. “Mensen hebben ook dat verzetje nodig om even te ontspannen en te genieten van een concert. Eens alles duidelijk is, gaan wij er volop beginnen invliegen om alles terug op gang te krijgen, zodat mensen opnieuw kunnen genieten."

Meer nieuws

Meer nieuws

.