Celien Deloof ondervindt er nog gevolgen van: “Dat is zo sinds mijn maagverkleining van twee jaar geleden”
Celien Deloof ondervindt er nog gevolgen van: “Dat is zo sinds mijn maagverkleining van twee jaar geleden”
Foto: Eén

Ruim een kwart van de Vlamingen drinkt in deze coronatijden meer frisdrank en alcohol, en grijpt sneller naar zoete en zoute snacks. Dat lezen we in Story. Zangeres Celien Deloof (27) doet daar niet aan mee. Zij houdt het bewust gezond.

“Ik voel niet de behoefte om méér te gaan drinken, nee”, zegt Celien Deloof in Story. “Ik heb een aantal vriendengroepen en op een vaste avond in de week bellen of skypen we. Er wordt dan weleens geklonken, maar ik neem altijd iets fris, om verschillende redenen. Bubbels verdraag ik niet goed meer sinds mijn maagverkleining van bijna twee jaar geleden. Ik ben toen 45 kilo verloren.”

“En een cocktail, dat lukt nog wel op vakantie, maar om nu voor mij alleen hier te gaan shaken thuis, nee, daar begin ik niet aan”, zegt ze. “Dan hou ik het tijdens zo’n e-pero liever gezond. Ik heb nu zo’n limonadesiroop met pina colada-smaak ontdekt die je moet aanlengen met water. Erg lekker.”

“Ook de snacks tijdens zo’n skypemomentje hou ik bewust gezond: geen chips of borrelnootjes voor mij, maar rauwe groentjes of hummus.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.