Kürt Rogiers maakt zich boos: “Ik ben daar echt niet goed van, zo asociaal!”
Kürt Rogiers maakt zich boos: “Ik ben daar echt niet goed van, zo asociaal!”
Foto: Medialaan

Kürt Rogiers is onlangs boodschappen gaan doen voor zijn ouders. Hij is erg geschrokken van wat hij toen te zien heeft gekregen.

“Ik ben wel vijftig koppels wielertoeristen tegengekomen”, zegt Kürt Rogiers in Primo. “En dat kunnen niet allemaal vaders en zoons of broers van elkaar zijn hé. Ik ben daar echt niet goed van. We zitten er nu zo dicht op en toch zijn er mensen die een beetje gaan uitdagen”, klinkt het geërgerd. “Ik vind dat zo asociaal! Misschien had onze regering toch strengere maatregelen moeten nemen, zoals alleen sporten? Of enkel met de kinderen?”

Het gebrek aan discipline van sommige landgenoten zit Kürt Rogiers blijkbaar hoog. “De enige burgerlijke ongehoorzaamheid die ik me permitteer, is dat ik mijn hond soms ongelijnd durf te laten lopen op een wandelpad bij ons in de buurt. Maar dan moet ik echt al van kilometers ver zien dat er niemand op het pad loopt. Anders zou ik dat nooit doen.”

“Voor de rest ben ik echt een heel volgzame en gehoorzame burger”, aldus Kürt. “En zal zeker tijdens deze coronapandemie. Ik hou me strikt aan de regels. Bijna slaafs.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.