Regi krijgt erg giftige opmerkingen van 'Liefde voor Muziek'-kijkers: Dit zeggen ze over hem
Regi krijgt erg giftige opmerkingen van 'Liefde voor Muziek'-kijkers: Dit zeggen ze over hem
Foto: Photonews

Regi is misschien wel dé verassing in het huidige seizoen van Liefde voor Muziek. Door het programma heeft hij alvast een hele dikke hit te pakken met ‘Kom wat dichterbij’, zijn versie van een nummer van Gene Thomas. Volgens TV Familie is echter niet iedereen overtuigd van Regi’s deelname aan het programma.

Volgens het weekblad zijn sommige kijkers op de Facebookpagina van Liefde voor Muziek heel hard voor Regi. “Hij hoort daar niet thuis”, schrijft een vrouw. “Hij kan zelfs niet zingen en dus moet hij niet meedoen.”

Iemand anders treedt haar bij: “Wat doet die Regi daar eigenlijk? Hij had eerlijk moeten zijn en Linda van Milk Inc. moeten sturen. Die kan tenminste wél zingen.” En ook: “Wat Regi maakt is dik ondermaats. Hij doet niets anders dan wat op een toetsenbord tokkelen.”

Het zijn enkelen van de giftige reacties aan het adres van Regi, maar muziekkenners halen hun schouders daar voor op. “Voor elke zure commentaar zijn er tien enthousiaste. Ach, het is altijd al zo gegaan in Regi’s carrière. Hij is blijkbaar iemand die zwart/wit-gevoelens opwekt. Of je bent vóór, of je bent tégen hem”, klinkt het in TV Familie.

Een muziekkenner verwijst naar de heisa die ontstond toen Milk Inc. in 2009 geprogrammeerd stond als afsluiter van Rock Werchter. “Op voorhand kreeg het rockfestival daar bakken kritiek op. Regi was die commerciële jongen, bekend van ‘waar zijn die handjes?’ Hij zou worden uitgespuwd door bezoekers van Werchter, werd gezegd. Niks van, dus. Het was drummen voor dat podium! Regi pakte Rock Werchter gewoon in!”

Meer nieuws

Meer nieuws

.