Makers van ‘Familie’ hebben formidabel nieuws: Fans moeten de soap dan toch geen vier maanden missen
Makers van ‘Familie’ hebben formidabel nieuws: Fans moeten de soap dan toch geen vier maanden missen
Foto: Medialaan

Door de coronacrisis zijn opnames voor ‘Familie’ al enkele weken niet meer mogelijk. Daarom eindigde het voorbije seizoen afgelopen vrijdag veel sneller dan voorzien. Fans zullen tot na de zomer moeten wachten op nieuwe afleveringen. Toch zullen zij hun geliefde soap geen vier maanden moeten missen. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

“Door het plotse wegvallen van de reguliere afleveringen is het gemis bij onze trouwe kijkers groot”, zegt creative producer Wim Feyaerts in Het Laatste Nieuws. “Daarom hebben we samen met VTM een extraatje uitgewerkt. In de nieuwe reeks “t Zit in de familie’ gaan we terugblikken op de hoogtepunten van ‘Familie’.”

“Na 29 seizoenen hebben we oneindig veel uniek beeldmateriaal verzameld, waaruit onze cast met plezier de beste fragmenten zal selecteren. Daarvoor gaan we elke week bij één van onze acteurs thuis langs. Die bundelt zijn of haar strafste, grappigste en meest onvergetelijke momenten in een top 5 en vult die aan met sappige anekdotes of goed bewaarde geheimen van tijdens de opnames."

‘’t Zit in de familie’ belooft de fans één brok pure nostalgie. VTM lanceert de onlinereeks vanaf vrijdag op VTM GO!

Meer nieuws

Meer nieuws

.