Christophe (‘Blind Getrouwd’) stond al meteen voor een uitdaging met zijn nieuwe vriend: “Dat was niet evident”
Christophe (‘Blind Getrouwd’) stond al meteen voor een uitdaging met zijn nieuwe vriend: “Dat was niet evident”
Foto: Instagram

In Blind Getrouwd liep het huwelijk tussen Christophe en Nick op de klippen. In de Eén-talkshow Vandaag blikten ze samen terug op hun deelname. Christophe maakte ondertussen bekend dat er een nieuwe man in zijn leven is.

Nick was één van de eersten die op de hoogte was van de nieuwe liefde van Christophe. “Ik gun hem dat echt voor 400 procent”, reageert Nick. “Ik ben zo blij voor hem, en ik heb zijn nieuwe vriend ook zelf goedgekeurd.”

Christophe geeft toe dat het niet gemakkelijk was om elke week met zijn nieuwe lief samen naar Blind Getrouwd te kijken. “Aan de persoon die je net leert kennen meedelen dat je getrouwd bent en deelneemt aan een tv-programma, dat is niet evident. Hij moest dan ook nog eens elke week op tv zien hoe zijn nieuwe liefde verliefd is op zijn ex. Hij heeft dat goed doorstaan, maar hij is wel blij dat het voorbij is.”

“Christophe moest dan ook nog foto’s van hem en mij samen posten op de sociale media”, zegt Nick. “Zijn nieuwe vriend zat daar naast, en dacht waarschijnlijk ‘Ik kan Nick zijn gezicht helemaal niet meer zien’”.

Meer nieuws

Meer nieuws

.