Openhartige Eva Daeleman heeft het moeilijk: “Ik ben als een pudding in elkaar gestuikt”
Openhartige Eva Daeleman heeft het moeilijk: “Ik ben als een pudding in elkaar gestuikt”
Foto: Instagram

Eva Daeleman heeft vandaag een lastige dag gehad. Ze deelde een emotioneel bericht op Instagram.

“Geen funky foto. Geen filter. gewoon blote billen gezicht op een moeilijke dag”, schrijft Eva Daeleman bij een foto van zichzelf. “Na een productieve voormiddag na de middag als een pudding in elkaar gestuikt: dutjes, zetel, Friends. maar dat is oké. Schuldgevoel heb ik niet - zuchten en chagrijnen doe ik wel (sorry, schatje).”

Eva deelt openhartig haar zorgen over de toekomst met haar volgers. “Ik vraag me wel eens af hoe snel de wereld weer zal doordraaien als voorheen... we kozen voor welzijn de afgelopen weken. En hoewel dat kan zorgen voor financiële zorgen kregen we ook tijd. Om te voelen, onszelf opnieuw te leren kennen, een eigen ritme aan te nemen of gewoon knalhard mee dat welzijn te ondersteunen in je job.”

“Ik hoop van harte dat we buiten gaan komen in een nieuwe wereld”, aldus Eva, die beseft dat dat misschien een naïeve gedachte is. “Maar hoop is als een schattige hamster: ge wilt niet dat die weggaat. Liefs aan iedereen met een dip, een moeilijke dag, tranen, rollercoasterhormonen of whatever. Er hoeft niet altijd een reden te zijn. Het mag er gewoon zijn”, besluit ze.

Meer nieuws

Meer nieuws

.