Saartje Vandendriessche over haar dochter Mille: “Ik word daar gek van”
Saartje Vandendriessche over haar dochter Mille: “Ik word daar gek van”
Foto: Photonews

Saartje Vandendriessche heeft één dochter, Mille (bijna 11). In Story vertelt Saartje openhartig over de opvoeding van haar dochter.

Saartje Vandendriessche heeft co-ouderschap over Mille. Saartje en Martin, de papa van Mille, gingen uit elkaar toen hun dochter anderhalf jaar was. “Op zich is het een handige regeling, maar het wordt steeds moeilijker om afscheid te nemen”, zegt Saartje daarover in Story. “Toen Mille kleiner was, dacht ik vaker: ‘Oef, een moment voor mezelf!’ Maar nu mis ik haar telkens enorm.”

Mille heeft zich erbij neergelegd dat haar ouders uit elkaar zijn, maar dat was ooit anders. “Ze heeft een periode gehad waarin ze voortdurend vroeg waarom we uit elkaar zijn, en aangaf dat ze dat niet wou. Ze duwde ons soms tegen elkaar: ‘Geef elkaar een kus!’ Heel gênant”, aldus Saartje.

“Ik voed Mille nonchalant en redelijk los op. Mijn vader kon ook veel tolereren. Alleen als het écht genoeg was geweest, sloeg hij met zijn vuist op tafel. Ik word gek als Mille te veel op haar smartphone of tablet zit. Dat gevecht ga ik wel aan.”

“Mille dient mij dan van antwoord, dat ik ook veel op mijn smartphone zit. Dat klopt, maar dat is voor mijn werk. Toch een groot verschil met bijvoorbeeld TikTok. Maar mijn dochter is dus net als ik heel mondig, lacht Saartje.

Meer nieuws

Meer nieuws

.