Lothar overstelpt met liefdesverklaringen dankzij ‘Blind Getrouwd’: “Sommige vrouwen worden kwaad, ze vinden mij onbeschoft”
Lothar overstelpt met liefdesverklaringen dankzij ‘Blind Getrouwd’: “Sommige vrouwen worden kwaad, ze vinden mij onbeschoft”
Foto: VTM/Facebook

Zijn huwelijk met Tatiana liep op de klippen, maar Lothar hoeft op liefdesvlak zeker niet te wanhopen. Hij is enorm in trek bij de vrouwen en wordt overstelpt met liefdesverklaringen.

In tegenstelling tot Sonny en Christophe, is Lothar nog vrijgezel. Maar aan vrouwelijke aandacht ontbreekt het hem allerminst. “Al tijdens de uitzendingen van Blind Getrouwd kreeg ik veel reacties van vrouwen”, vertelt Lothar in Story. “Maar sinds bekend is dat Tati en ik niet getrouwd blijven, krijg ik er nog veel meer. Eerlijk gezegd vind ik het heel moeilijk om daarmee om te gaan.”

Lothar zou van de situatie kunnen profiteren, maar dat is hij niet van plan. “Mijn hoofd staat daar momenteel nog niet naar. Ik heb tijd voor mezelf nodig na de hele heisa rond Blind Getrouwd. Toen het op tv kwam, heb ik alles opnieuw beleefd. Dat was heftig en ik moet nu alles even laten bezinken.”

“Bovendien is daten door de coronacrisis geen prioriteit. Je kunt toch met niemand afspreken”, merkt Lothar op. “Dit is geen geschikt moment om iemand beter te leren kennen. Als deze lockdown light achter de rug is, ben ik er misschien wel klaar voor.”

Meer dan honderd berichten

Vrouwen nemen het hem soms kwalijk dat hij niet op hun avances ingaat. “Sommige vrouwen worden inderdaad kwaad als ik niet op hun berichten reageer, ze vinden me plots onbeschoft als ik niet wil antwoorden. Maar ik kan onmogelijk iedereen een persoonlijk bericht terugsturen. Ik krijg er dagelijks minstens honderd!”

Lothar krijgt vooral veel complimenten. “Dat ze het mooi vinden dat ik voor mijn huwelijk met Tati bleef vechten, dat er meer mannen zoals ik zouden moeten zijn..."

"Andere vrouwen schrijven dan weer hun hele levensverhaal of vragen mij mee op date. Het is moeilijk om de vrouwen te filteren die het goed bedoelen. Soms heb ik het gevoel dat vrouwen op me vallen gewoon omdat ik op tv ben geweest.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.