Cindy voelt zich machteloos tegenover haar echtgenoot Willy Sommers: “Hij heeft het heel zwaar en ik kan hem niet troosten”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Willy Sommers kan door de coronacrisis al weken niet meer op de planken staan. Het gemis van zijn artiestenleven begint zwaar door te wegen bij de zanger.

“Soms kijk ik ’s avonds op mijn klok en denk ik: ‘Ah, normaal zou mijn roadmanager me nu komen halen.’ Nog nooit ben ik tegen mijn zin naar een optreden vertrokken. Op een podium staan geeft mij zoveel levensvreugde”, zegt Willy Sommers in Story.

“Al die avonden thuis in de zetel naar een film kijken: ik word daar gek van. Ik heb geen doel meer in mijn leven. Pas op, vanbinnen ben ik een heel positieve en goedgezinde mens. Maar ik moet actief kunnen blijven”, aldus de zanger.

Cindy maakt zich zorgen

Cindy, Willy’s echtgenote, maakt zich dan ook zorgen om hem. “Ik heb al tegen vrienden gezegd dat ik bang ben dat Willy zijn klop gaat krijgen. Dat hij zichzelf zal laten gaan", zegt ze in Story.

"Voorlopig stroomt er nog genoeg adrenaline door zijn lijf om nog wat positief te blijven, maar ik zie dat hij het psychologisch heel zwaar heeft. Ik kan hem niet troosten of een goed perspectief bieden, en dat knaagt dan weer aan mij”, aldus Cindy.

"Achter zijn rug heb ik zijn manager zelfs al een berichtje gestuurd: dat we een oplossing moeten zoeken zodat Willy weer een doel heeft. Alles voor zijn mentale rust."

"Ik heb al tegen Willy gezegd dat hij een nummer moet schrijven. Maar zijn antwoord is dan: ‘Het gaat niet in mijn hoofd. Ik heb geen inspiratie.’ Ja, dan houdt het op, hé.”