‘De Nacht met André Hazes’ wordt definitief verplaatst en er komt een 2de festivaldag bij!
‘De Nacht met André Hazes’ wordt definitief verplaatst en er komt een 2de festivaldag bij!

Oorspronkelijk zou op vrijdag 26 juni de 1ste editie van 'De Nacht met André Hazes' plaatsvinden op het Warandeplein in Turnhout, maar door het coronavirus werden organisatoren VZW De Nacht én Willy Van Geirt verplicht om het evenement te verplaatsen.

De organisator en VZW De Nacht hebben een knoop doorgehakt en verhuizen hun activiteiten naar volgend jaar. 'De Nacht met André Hazes' wordt definitief verplaatst naar vrijdag 18 juni 2021 en er komt een 2de festivaldag bij.

"Net als in vele landen worden ook wij niet gespaard van het coronavirus. Met betrekking tot 'De Nacht' volgen wij de maatregelen van de Belgische regering netjes op. Onze organisatie valt onder het begrip 'massa-evenementen' en die zijn tot en met 31 augustus verboden, waardoor het voor ons onmogelijk is om verder te gaan met de voorbereidingen”, klinkt het bij de organisator.

“Als organisatie wensen wij geen risico's te nemen op het vlak van gezondheid en daarom hebben wij – met de goedkeuring van alle betrokken partijen – beslist om 'De Nacht met André Hazes' te verplaatsen naar vrijdag 18 juni 2021. Op die manier krijgen het publiek, de sponsoren en iedereen die deze uniek avond wil meemaken, de kans om in ideale omstandigheden te komen kijken en mee te genieten van het optreden van André Hazes mét zijn liveband.”

“Fans van het populaire tv-programma 'Liefde voor Muziek', waar André momenteel één van de smaakmakers is, zijn van harte welkom om hem live 'Leef', 'Doe het licht maar uit' en klassiekers van hem en zijn vader te horen zingen. Wie tickets of vip-tickets heeft gekocht voor 'De Nacht met André Hazes' moet die goed bijhouden, want die blijven geldig en kunnen op vrijdag 18 juni 2021 gebruikt worden", zegt Willy Van Geirt.

2de festivaldag

Als dank voor het geduldig wachten, besloten de organisatoren van 'De Nacht' om het festival volgend jaar uit te breiden tot een 2-daagse gebeurtenis. "Op vrijdagavond zingen we mee met André Hazes en zaterdagavond nodigen we een andere doelgroep uit die in onze festivalsetting op het Warandeplein kan meegenieten van een topfeestje. De details communiceren we later, maar het wordt de moeite", zegt Willy Van Geirt enthousiast.

Voor meer info over 'De Nacht met André Hazes', die plaatsvindt op vrijdag 18 juni 2021 op het Turnhoutse Warandeplein, kan je terecht op www.denacht.be.

Meer nieuws

Meer nieuws

.