Het grijpt je zo naar de keel! Man die sterft aan coronavirus schrijft afscheidsbrief aan zijn vrouw: “Blijf gelukkig”
PMN
Het grijpt je zo naar de keel! Man die sterft aan coronavirus schrijft afscheidsbrief aan zijn vrouw: “Blijf gelukkig”
Foto: The Sun

Een vrouw blijft diep getroffen achter nadat haar man overleden is aan het coronavirus. Haar 32-jarige man overleed op 22 april alleen in een ziekenhuis in Danbury.

Na de dood van haar man Jonathan vond Katie een afscheidsbrief. Die schreef Jonathan toen hij al besmet was met het virus en stervende was.

Dat was slechts zes dagen nadat hij besmet raakte met het coronavirus. “Ik heb zoveel geluk”, schreef Jonathan in zijn afscheidsbrief. “Ik ben zo trots dat ik je echtgenoot ben en de vader ben van Braedyn en Penny.”

“Katie, je bent de meest zorgzame persoon die ik ooit heb ontmoet. Je bent echt uniek in je soort. Zorg ervoor dat je een gelukkig leven hebt en diezelfde passie als ik waardoor ik verliefd op je ben geworden.”

“Je bent een heel goede moeder voor onze kinderen. Het is de meest fijne ervaring die ik ooit heb mogen beleven.”

Katie reageerde al bij CNN: “Ik weet niet of ik daar alleen lag en stervende zou zijn, ik nog de moed had om zo’n afscheidsbrief te schrijven”, zegt ze. Katie vond de brief toen ze foto’s van haar overleden man aan het overzetten was op haar telefoon.

Jonathan was naar verluidt kerngezond voor hij het virus kreeg en ging ook regelmatig sporten. Hij lag 20 dagen bewusteloos aan de beademing.

Meer nieuws

Meer nieuws

.