Zanger Herbert Verhaeghe trekt hard besluit: “Het gebeurt niet, kunnen alleen nog maar wachten op vaccin”
PMN
Zanger Herbert Verhaeghe trekt hard besluit: “Het gebeurt niet, kunnen alleen nog maar wachten op vaccin”
Foto: Facebook

Herbert Verhaeghe heeft naar eigen zeggen een zeer moeilijke knoop moeten doorhakken. De zanger maakte het nieuws op zijn Facebook bekend.

Herbert Verhaeghe besloot om geen verjaardagsconcert te geven. “Onze uitgestelde afspraak op 1 juni kan niet plaatsvinden. Al die tijd bleef ik hopen dat het virus toch zou verdwijnen. Maar dat is niet zo. We moeten wachten en hopen op een vaccin”, legt Herbert uit.

“Het is en blijft belangrijk dat we de maatregelen om het virus tegen te gaan blijven respecteren. Hoe lastig het ook is. Laat ons elkaar steunen om dat vol te houden.”

“Uiteraard betalen we concert- en bustickets terug. Niemand mag zich ambetant voelen om die terugbetaling te vragen. Ik weet dat er fans moesten sparen om naar het concert te kunnen komen.”

“Ik hou eraan iedereen te bedanken die met plezier naar m’n verjaardagsconcert wou komen. En chapeau aan iedereen die bij het concert betrokken was… dankjewel voor het begrip. Ooit komt het goed. Daar geloof ik in. En dan vieren we dubbel feest.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.