Nathalie Meskens toont open en bloot hoe ze borstvoeding geeft

Nathalie Meskens beviel in maart van haar eerste dochtertje. De kleine Lima is vandaag exact één maand oud.

Nathalie Meskens deelde op Instagram een foto waar ze Lima borstvoeding geeft. ‘Uit het leven gegrepen Lima en co aflevering 1: ‘Breakfast with a newborn’. Zo gezellig!! Iedereen is tegelijk aan het smullen”, schrijft Nathalie bij de foto.

Nathalie vertelt ook dat ze in de watten wordt gelegd door haar lief Nadim. “Hij maakt elke ochtend mijn favoriete ontbijt en vandaag ga ik all out met heerlijke guilty free pancakes... Ok, wat ik erop doe is niet zo guilty free maar ik moet mijn corona kilo’s ook iets gunnen.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Uit het leven gegrepen Lima en co aflevering 1 ‘Breakfast with a newborn’ Zo gezellig!!Iedreen is tegelijk aan het smullen 😍Mijn lief maakt elke ochtend mijn favoriete ontbijt en vandaag ga ik all out met heerlijke guilty free pancakes... Ok, wat ik erop doe is niet zo guilty free maar ik moet mijn corona kilo’s ook iets gunnen he😂 Uiteraard mijn fruit erbij om alle vitaminen binnen te krijgen. We moeten ons extra goed soigneren in deze tijd dus ik zorg ook dat ik al mijn supplementen dagelijks neem. IJzer blijft voor mij een belangrijke als new mommy, dus het Floradix IJzer elixir staat mee op tafel 😇 Floradix IJzer draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid. Het is makkelijk inneembare fruitige mix met een lekkere smaak! En ja da berenpakje is nog veel te groot maar het is te gezellig om het nog niet aan te doen 🤩 #breastfeeding #FloradixIJzer #spon

Een bericht gedeeld door Nathalie Meskens (@nathaliemeskensofficial) op

Meer nieuws

Meer nieuws

.