VTM

Christophe doet Nick goed schrikken: “Whaaaaaaaaaaat!?”

door: Redactie
Afbeelding bron: VTM/Facebook - Blind Getrouwd
Christophe heeft een opvallende foto gedeeld op Instagram. Hij heeft een trouwfoto van hem en Nick bij een container met oud papier gezet. Gelukkig bleek het om een grapje te gaan.

“Eerder deze week vroeg ik al in mijn stories wat ik met die huwelijksfoto moet doen. Jullie stemden massaal voor "ophangen in de slaapkamer", schrijft Christophe op Instagram. “Dat ga ik niet doen. Daarvoor is dit toch iets te veel een huwelijksfoto en geen vriendschapsfoto. “

“Meteen kreeg ik ook de suggestie deze week om de foto te veilen voor het goede doel. Als we daarmee centen kunnen verzamelen voor LGBTI+-jongeren bijvoorbeeld (hier of ergens anders) dan doe ik dat met veel plezier. Ik hou de foto dus nog even bij. Keep you posted!”

Ook Nick heeft de foto gezien. “Hahahahaha heerlijk! ik dacht heel effe van Whaaaaaaaaaaat!? Maar ik ken u beter dan dat!”, was zijn reactie.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bon, die hebben we niet meer nodig hé, Nick? 😂😜 (Mag die eigenlijk bij "papier en karton", @ivago.gent?) . . . . Grapje, mensen! Eerder deze week vroeg ik al in mijn stories wat ik met die huwelijksfoto moet doen. Jullie stemden massaal voor "ophangen in de slaapkamer". 😂 Dat ga ik niet doen. Daarvoor is dit toch iets te veel een huwelijksfoto en geen vriendschapsfoto. 😉 Nick hangt overigens wel al ergens anders in huis, hou mijn Instagram in de gaten. 😉 Meteen kreeg ik ook de suggestie deze week om de foto te veilen voor het goede doel. Als we daarmee centen kunnen verzamelen voor #LGBTI+-jongeren bijvoorbeeld (hier of ergens anders) dan doe ik dat met veel plezier. Ik hou de foto dus nog even bij. Keep you posted!

Een bericht gedeeld door Christophe Ramont (@c_ramont) op