Tegenslag voor Carmen en Jean-Marie Pfaff: “Voor hen is dit een grote catastrofe”
Tegenslag voor Carmen en Jean-Marie Pfaff: “Voor hen is dit een grote catastrofe”
Foto: Photonews

Het Oktoberfest in München gaat dit jaar niét door, en dat voor het eerst in 148 jaar. Voor Carmen en Jean-Marie Pfaff is dat een grote teleurstelling. Dat schrijft Radio 2.

"Ik begrijp het wel", vertelt Carmen Pfaff bij 'Spits' op Radio 2. "Het Oktoberfest is groot hé, dat duurt ook drie weken, Tomorrowland is er niks tegen! Er zijn brouwerijen die speciaal bier voor de feesten brouwen.”

“Voor onze Duitse vrienden is dat een grote catastrofe. Er hebben er ook al veel naar ons gebeld. Maar ook voor Jean-Marie is dit niet prettig. Het Oktoberfest is een belangrijk netwerkevent voor hem."

"Het Oktoberfest zou dit jaar op 19 september begonnen zijn en tot 4 oktober lopen. Dat is niet te onderschatten. Alles valt weg voor al die mensen die daar werken.”

“Wij gingen met de voetbalploeg van Bayern altijd naar een privé chalet helemaal achteraan. Privé, want anders zou dat niet te doen zijn.”

"Voor de rest lukt die lockdown ons wel", zegt Carmen. "Ik ben zelf wel vroeger in lockdown gegaan. Ik had een dubbele longontsteking, toevallig net voor de epidemie. Daarna ook nog eens een borstvliesontsteking. En ik kan niet tegen de pollen... Dus ik blijf binnen hé!"

Meer nieuws

Meer nieuws

.