Gert Verhulst soms niet opgezet met bezigheden van zoon Viktor: “Dan ben ik niet altijd even goedgezind”
Gert Verhulst soms niet opgezet met bezigheden van zoon Viktor: “Dan ben ik niet altijd even goedgezind”
Foto: Photonews

Viktor Verhulst heeft met zijn dagelijkse vlog ‘Viktor Vlogdown’ al meer dan twee miljoen views gehaald. Dankzij de vlog heeft het gezin van Gert Verhulst nog weinig geheimen voor Vlaanderen.

“In een vlog moet niet per se veel gebeuren, maar het moet wel echtheid uitstralen, en dat is bij hem het geval”, verklaart Gert Verhulst het succes van zijn zoon in HUMO.

“Uiteindelijk doen wij hetzelfde als iedereen. Of je nu een patat schilt in een grote of in een kleine keuken, het blijft dezelfde patat. In Viktors vlogs zien mensen dat en ik denk dat dat voor een soort van herkenning zorgt.”

Gert komt zelf ook vaak in beeld. “Die vlogs beheersen een beetje ons huishouden nu. Als ik na een drukke week thuiskom, denk ik weleens: o nee, hij is daar weer met zijn camera. Ik zie er dus niet altijd even goedgezind uit.”

Gert heeft zijn zoon geen restricties opgelegd. “Hij heeft zelf een goede filter. En er zijn niet echt taboes ten huize Verhulst, al moeten de mensen mij nu misschien niet op de wc zien zitten.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.