Aisha, drie maanden na de dood van Philippe Cracco: “Al die momenten zonder hem, dat doet veel pijn”
PMN
Aisha, drie maanden na de dood van Philippe Cracco: “Al die momenten zonder hem, dat doet veel pijn”
Foto: Photonews

Het is inmiddels al ruim drie maanden geleden dat Aisha afscheid moest nemen van haar levensgezel Philippe Cracco. Hij verloor een lang gevecht tegen kanker.

Aisha Van Zele (35) woont intussen ook op een andere plaats. “Ik ben een bezige bij”, zegt ze in TV-Familie. “Ik heb nu tijd om klusjes op te knappen die ik anders aan de kant zou schuiven. Ik ben dan ook net verhuisd.”

Drie maanden geleden verloor ze levensgezel Philippe Cracco. “Het gemis en het verdriet zijn groot”, bedenkt Aisha zich. “Dat blijft ook. Al die eerste ‘haltes’ zonder hem doen veel pijn.”

“De eerste Pasen, zijn verjaardag die eraan komt, de verjaardag van zijn kinderen, vaderdag, mijn verjaardag, zomervakanties...Vooral die familiemomenten mis ik het hardst. Philippe was een echte familieman.”

“Een kennis zei mij: ‘De eerste vier seizoenen zullen moeten passeren vooraleer je alles echt een plaats kunt geven.’ Wel, ik denk dat hij gelijk heeft, want zo voelt het aan. Ondertussen houd ik vast aan die mooie herinneringen, die sowieso altijd een plaats in mijn hart zullen hebben.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.