VTM

Lothar (Blind Getrouwd) doet opvallende uitspraak over Tati: “Nooit gedacht dat ik haar zo snel zou missen”

door: Redactie
Afbeelding bron: VTM/Facebook
‘Blind Getrouwd’ zit erop. Enkel Jonah en Winnie besloten om samen te blijven. Deze zondag zien we waar de kandidaten vandaag staan. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Laura wou haar huwelijk nog niet opgeven, maar ‘haar tijger’ Sonny zag dat helemaal niet zitten. “Ik vind het heel jammer dat het tussen ons niet gelukt is”, zegt Laura, die optimistisch blijft: “Ik geloof nog altijd oprecht in de eeuwige liefde.”

In het huwelijk van Tatiana en Lothar zat geen toekomst. Ook zij besloten uit elkaar te gaan. Na de opnames hebben ze snel terug contact met elkaar gezocht. “Ik had nooit gedacht dat ik Tati zo snel zou missen”, aldus Lothar.

Dat publiekslievelingen Christophe en Nick hun huwelijk beëindigen, was voor veel Blind Getrouwd-kijkers de grootste teleurstelling. Ook Nick vindt het jammer dat hij geen amoureuze gevoelens kreeg voor Christophe. “Nu denk ik: ik had Christophe beter wel eens goed vastgepakt”, vertelt Nick.

Jonah ziet gezinsuitbreiding met Winnie al helemaal zitten, en ziet het alvast groot: “Denk je dat we hier genoeg plaats hebben? Voor acht klein mannen?”