Kadèr Gürbüz over haar personage Karin in ‘Thuis’: “Het wordt alleen maar erger”
Kadèr Gürbüz over haar personage Karin in ‘Thuis’: “Het wordt alleen maar erger”
Foto: VRT/Thuis

Vrijdag wordt de voorlopig laatste aflevering van Thuis uitgezonden. Kadèr Gürbüz verklapt in HUMO al iets over het lot van haar personage, advocate Karin Baert.

“Het was uitgerekend op een vrijdag de 13de dat alle ‘Thuis’-medewerkers een mail kregen met de mededeling dat er voorlopig geen opnames meer zouden plaatsvinden: van een ongeluksdag gesproken!”, vertelt Kadèr Gürbüz in HUMO. “We voelden het natuurlijk allemaal wel enigszins aankomen. We hadden die dag in een restaurant gedraaid, en het had al heel wat voeten in de aarde gehad om daar de toestemming voor te krijgen."

Vrijdag wordt de vervroegde seizoensfinale van Thuis uitgezonden: een spannende dubbelaflevering waarin haar personage Karin Baert een prominente rol speelt. “Om maar meteen op al die mensen te antwoorden die me op straat vragen waar ik toch weer allemaal mee bezig ben – ze doelen dan op de streken van mijn personage: het wordt alleen maar erger”, zegt Kadèr grijnzend. “Máár: na regen komt zonneschijn. En dat mag zowel voor Karin uit ‘Thuis’ als voor de toestand in de wereld gelden.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.