VTM

Laura uit ‘Blind Getrouwd’ is eerlijk: “Daar heb ik veel spijt van”

door: Redactie
Afbeelding bron: VTM
Het Blind Getrouwd-verhaal van Laura en Sonny is ten einde. Jammer voor Laura, want zij wou haar huwelijk met Sonny nog niet opgeven.

“Ik heb dat van in het begin beloofd”, zegt Laura in Dag Allemaal. “Hoe het parcours ook loopt, ik zou altijd ‘ja’ zeggen. Omdat ik het huwelijk ook een kans wou geven zonder camera’s en verplichte nummers. Dat wist Sonny ook.”

Maar hij zag dat dus niet zitten. “We hebben erover gebabbeld, de dagen voordien. Want ja, niemand wil voor verrassingen komen te staan in het gemeentehuis. Ik wist dus vooraf dat het voor hem ‘nee’ zou worden”, aldus Laura.

“Er waren geen gevoelens, da’s duidelijk. Of die er nog konden komen? Tja, ik had het graag aangepakt zoals Victor en Line vorig jaar, daar is de vonk ook pas achteraf overgesprongen, op hun eigen tempo”, zegt ze.

“Ik heb spijt dat de huwelijksreis niet anders is verlopen. Misschien had ik die positiever moeten beleven. Maar ik ben gewoon eerlijk gebleven. Ik voelde me niet goed in m’n vel, en dat stak ik dan ook niet weg.”