Willy Sommers mag er niet aan denken: “Als dat gebeurt, dan word ik zot”
Willy Sommers mag er niet aan denken: “Als dat gebeurt, dan word ik zot”
Foto: Photonews

Epidemioloog Anne-Mieke Vandamme suggereerde dat de risicogroep van 65+'ers mogelijk tot het najaar of zelfs volgende lente in lockdown zullen moeten leven. Willy Sommers (67) kan zich niet neerleggen bij het idee na de zomer ook nog een hele herfst en winter niet te kunnen optreden. Dat zegt hij in Het Laatste Nieuws.

"Dan word ik zot", zegt Willy Sommers. "Het is nu al... In de voormiddag doe ik wat administratie, en beantwoord ik mails. Maar die namiddag... Ik probeer dagelijks mijn 10.000 stappen te wandelen, als onderdeel van mijn hartrevalidatie. Maar wat daarna? Je kan niet blijven wandelen, hè. Ik heb in mijn hele leven ook nog nooit zoveel films gekeken."

Willy Sommers is een fervent tennisser. Als hij ook dit najaar in zijn kot moet blijven, dan zouden zijn jongere clubgenoten van de tennis wél een balletje mogen gaan slaan, en hij niet. "Ondenkbaar!”, zegt Willy. “Zover zal het ook niet komen, denk ik. Hoeveel bedrijfsleiders van 65-plus zijn er niet? Het is niet realistisch ook die allemaal thuis te houden."

Meer nieuws

Meer nieuws

.