Dit is zo spijtig: Corona verpest heel straffe verhaallijn in ‘Familie’
Dit is zo spijtig: Corona verpest heel straffe verhaallijn in ‘Familie’
Foto: VTM

Vrijdag zendt VTM de voorlopig laatste aflevering van ‘Familie’ uit. Heel jammer, want voor de komende weken hadden de makers een straffe verhaallijn in petto. Op het verdere verloop wordt het maanden wachten. Dat schrijft TV Familie.

Recent dropte de terminaal zieke Kathleen een bommetje in Familie. Ze heeft ervoor gekozen haar chemotherapie te laten stopzetten, ook al hebben dokters haar gewaarschuwd dat ze dan nog maar twee en misschien zelfs slechts één maand te leven heeft. “Ik wil de tijd die ik nog heb genieten en gelukkig zijn, zonder me doodziek te voelen”, voegde Kathleen er geëmotioneerd aan toe.

Die beslissing van Kathleen was de aanzet van een cruciale, verbazingwekkende verhaallijn, die de komende weken ‘Familie’ zou overheersen. Maar corona is dus de spelbreker. Kathleen had Mathias ook verteld dat zij wel kon leven met haar naderende overlijden, omdat ze een mooi leven heeft gehad, maar dat ze het zo erg vindt voor haar zoon. Die zou na de recente dood van zijn vader, binnenkort dus ook zijn moeder verliezen...

Gezien de prognose van de dokters zou Kathleen sowieso sterven voor het einde van dit lopende seizoen. Dat overlijden stond voor eind juni ingepland. Er stond dus nog een begrafenis op stapel. Een uitvaart die Kathleens naasten zou samenbrengen. De kijkers weten ondertussen hoe explosief die plechtigheid zal zijn. Want Kathleen heeft ondertussen bekend dat haar echtgenoot die ze drie jaar geleden verloor, niet de biologische vader van haar zoon is.

Meer nieuws

Meer nieuws

.