Sieg De Doncker en Maureen Vanherberghen zetten belangrijke volgende stap in hun relatie: “Logisch, gezien onze leeftijd”

door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Eind vorig jaar maakten Sieg De Doncker en Qmusic - dj Maureen Vanherberghen bekend dat ze een relatie hebben. Hoe lang ze al een koppel zijn, is niet precies bekend. Maar de twee wonen al een tijdje samen, en zijn bezig met een volgende grote stap in hun relatie. Ze gaan samen een huis bouwen.

“Het gaat er in ons huishouden heel harmonieus aan toe. Ik heb écht nog niets ontdekt waaraan ik me erger. Alleen de manier waarop Sieg de was opplooit is niet altijd naar mijn zin. Maar als het dat maar is... “, vertelt Maureen Vanherberghen in Story.

Reden te meer om voluit voor elkaar te gaan, en dat doet het koppel dan ook. “Sieg en ik hebben recent een stuk bouwgrond gekocht waar we binnenkort ons droomhuis willen neerzetten. Gezien onze leeftijd is het logisch dat we ook die stap snel willen zetten.”

Corona steekt echter stokken in de wielen. “We zijn er nog wel mee bezig, maar alles zal wat langer duren. We spreken wel af met de architect, maar dat gebeurt nu via Skype. Iets minder vlot dus. Maar dat geldt voor iedereen. En de bouw zit toch nog in een heel prille fase”, aldus Maureen.