Dochter van Wout Bru breekt met vader nu hij opnieuw een kindje verwacht: “Die vrouw is het probleem”

Het zit scheef tussen topchef Wout Bru en de kinderen uit zijn vorig huwelijk. Sinds bekend werd dat Wout en zijn nieuwe vriendin Natassia samen een kind verwachten, heeft zijn dochter Lou met haar vader gebroken.

Wout Bru vertelde vorige week in Gert Late Night al dat zijn dochter Lou het er moeilijk mee heeft dat hij opnieuw vader wordt. “Maar we zijn wel nog on speaking terms, hoor”, klonk het. Woorden die volgens Dag Allemaal bij Lou en haar broer Boris in het verkeerde keelgat geschoten zijn. Lou en Boris, Wouts kinderen uit een vorig huwelijk, contacteerden de redactie van Dag Allemaal met een lange mail waarin ze hun verhaal hebben gedaan.

“Papa zei op tv dat hij de tijd heeft genomen om ons persoonlijk te verwittigen dat er een kindje op komst was”, schrijft Lou aan Dag Allemaal. “Dat klopt niet. Het is Natassia die Boris op de hoogte heeft gebracht, en hem meteen vroeg of hij peter van hun kind wilde worden.” Lou beweert dat haar vader haar helemaal niets verteld heeft.

Lou geeft toe dat het lang haar ergste nachtmerrie is geweest dat haar vader nog een kind zou krijgen met iemand anders dan haar mama. “Papa heeft het recht om zijn leven een nieuwe wending te geven. Het probleem is echter de persoon met wie hij dat nu doet”, zegt Lou. En die persoon is Expeditie Robinson-deelneemster Natassia.

Glamourleven

Lou is ervan overtuigd dat Natassia uit is op een glamourleven, en het inpikken van haar vader. “Zelfs in de schaarse tijd die ik met papa kon doorbrengen, belde ze hem voortdurend op. Ook als hij en ik samen uiteten gingen. En als ik daar iets over zei, was ik degene die moest zwijgen.”

Lou zal Natassia nooit als ‘plusmama’ kunnen zien. “Ze is amper 28 en nog maar net van school af, ze heeft nooit een band met mij proberen op bouwen. De paar keer dat de gelegenheid zich voordeed om onze band te verbeteren heeft ze niet aangegrepen, integendeel.”

Geen peter

Boris is milder dan zijn zus. “Ik denk dat papa zich schuldig voelt omdat hij er vroeger zo weinig voor ons was. Hij is bang om ons nog meer te kwetsen. Maar in plaats van rond te pot te draaien, had hij beter van in het begin gezegd hoe de vork in de steel zit. Boris wil niet definitief breken met zijn vader. “Ik zal zeker met hem blijven praten. Maar hij moet beseffen dat hij een twééde gezin gaat stichten”. Boris wil daar geen deel van uitmaken. “Natassia heeft me gevraagd om peter te worden van het kindje, maar dat gaat niet. Mijn mama en m’n zus zijn nu mijn eerste bekommernis.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.