Marie Verhulst krijgt verrassende reacties: “Mensen verklaren me gek dat ik het deed”
PMN
Marie Verhulst krijgt verrassende reacties: “Mensen verklaren me gek dat ik het deed”
Foto: Instagram

Marie Verhulst leeft tijdens de coronacrisis met haar vader Gert, broer Viktor en plusmama Ellen in de strandvilla van haar vader in Oostduinkerke. Je kan hun avonturen in de vlog van Viktor op VIER.

Marie Verhulst zou normaal volop op het podium staan voor de afscheidsshows van Samson en Gert. “Vorige week zouden die shows weer van start zijn gegaan”, legt ze uit in TV-Story. “Alles is nu uitgesteld naar latere datum. Ik had er ontzettend naar uitgekeken, maar je hebt nu eenmaal geen controle over deze crisis. Dus probeer ik me daar ook niet over op te winden.”

Marie is ook van plan om wat wijzigingen aan te brengen. “Samson blijft de hoofdrolspeler. Maar het zal sowieso anders zijn, alleen al omdat ik een vrouw ben en het tv-landschap anders is dan toen. Alles moet sneller en blitser. Ik heb bij veel zaken inspraak, en tegelijk word ik omringd door mensen die al dertig jaar betrokken zijn bij Samson. Dat geeft vertrouwen.”

Marie krijgt ook verrassende reacties. “Mensen verklaren me gek dat ik mijn vader opvolg. Ik hoop dat ik verder kan zetten wat hij heeft opgebouwd, en dat ik net zoveel kinderen gelukkig kan maken. Het zou voor mij het allermooiste compliment zijn als mensen over dertig jaar nog naar mij willen komen kijken.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.