Isabelle A en haar nieuwe vriend Davy nemen besluit over hun kinderen: “Niet het juiste moment”

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Isabelle A is momenteel bijzonder gelukkig. De 44-jarige zangeres is stapelverliefd op Davy Macqoui (43).

Isabelle A en Davy Macqoui hun liefde is nog heel pril, maar toch heeft heel Vlaanderen al weet van hun relatie. Opvallend is dat Davy nog steeds samenwerkt met zijn ex. “Maar ik heb daar geen probleem mee”, verduidelijkt Isabelle in TV-Story.

“Isabelle en ik praten daar open over, zodat ze zich daar geen vragen bij moet stellen”, zegt Davy. “En mijn ex is een goede zakenvrouw, dus waarom zouden we niet verder samenwerken? Ze blijft nog altijd de moeder van mijn kinderen, dus moeten we goed overeen blijven komen.”

Virtueel
Voorlopig hebben de kinderen van Davy het 9-jarig zoontje van Isabelle nog niet ontmoet. “Daar is nog iets te vroeg voor”, bedenkt Isabelle zich. “We geloven heel erg in onze relatie, maar we zijn toch heel voorzichtig.”

“Misschien wel een beetje te”, merkt Davy op. “Uiteindelijk gaan kinderen daar beter mee om dan wij denken, op voorwaarde dat je hen aandacht en liefde blijft geven. Maar we willen niemand stress bezorgen en laten wennen aan het idee. Voorlopig kennen ze elkaar van het spelletje ‘Fortnite’, ze hebben virtueel al met elkaar gespeeld.”

Tags isabelle a