Heel ontroerend wat Ruben Van Gucht doet voor zijn hond die op vreselijke manier is gestorven
PMN
Heel ontroerend wat Ruben Van Gucht doet voor zijn hond die op vreselijke manier is gestorven
Foto: Photonews

Ruben Van Gucht heeft het nog altijd moeilijk met een overlijden. Voor de 34-jarige Ruben Van Gucht en zijn echtgenote Laurence zal het een litteken voor het leven zijn.

Ruben Van Gucht en zijn echtgenote Laurence hebben het nog steeds erg moeilijk met het overlijden van hun hond Odette. De hond stierf op 18 juli 2017, ze was vergiftigd met een worst die vermengd was met Temic. Dat is een uiterst giftig product dat in de landbouw wordt gebruikt en niet alleen dodelijk kan zijn voor dieren, maar ook voor mensen, zo staat te lezen bij Gazet van Antwerpen.

Voor Ruben Van Gucht en zijn echtgenote Laurence is het litteken voor het leven. Ze denken nog elke dag aan Odette. “Vandaag drie jaar geleden viel de hemel op ons hoofd”, schreef Ruben zaterdag op zijn Instagram.

“Abrupt en op een vreselijke manier van ons weggerukt. De wonde is misschien toegegroeid, maar het litteken blijft voor altijd. Iedere avond zeggen we nog slaapwel tegen jou. Omdat jij voor altijd in ons hart blijft wonen. Wij zien jou nog steeds ongelooflijk graag, lieve Odette.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.