Nick en Christophe hebben mooie reden waarom ze wilden scheiden: “Ben er ziek van geweest”
PMN
Nick en Christophe hebben mooie reden waarom ze wilden scheiden: “Ben er ziek van geweest”
Foto: VTM/Blind Getrouwd

Zondagavond zagen we hoe er na zeven weken een einde kwam aan het huwelijk van Nick en Christophe. Heel wat mensen moesten achter hun scherm een traantje wegpinken toen de twee bekendmaakten dat ze gingen scheiden.

Nick en Christophe zaten op twee sporen. “Hoe dichter bij het beslissingsmoment, hoe duidelijker dat dit niets méér zou worden”, zegt Christophe in Het Nieuwsblad. “Ik had gevoelens en wou vechten, maar je kan niemand verplichten om verliefd te worden.”

“Ik wilde heel hard die gevoelens krijgen, maar dat vlammetje kwam niet”, pikt Nick in. “Ik zat met Christophe op het vriendschappelijke niveau. Als vliegtuig­steward ben ik twee dagen per week thuis. Dan moet je heel veel energie in een relatie steken. Er moet al iets zijn, anders dooft het uit.”

Ziek
De twee besloten dus om te stoppen met hun huwelijk. Waren we getrouwd gebleven en kon een van ons er onvoldoende energie insteken, dan waren we elkaar misschien verloren als vrienden. Daar hadden we schrik voor.”

Nick en Christophe blijven dus wel de beste vrienden. “De week voor en die na het beslissingsmoment waren niet de beste weken van het jaar”, bekent Christophe. “Ik was teleurgesteld, het was zwaarder dan ik gedacht had.” 

Dat was ook zo voor Nick. “Ik ben letterlijk ziek geweest na die beslissing. Alsof mijn lichaam zei: en nu ga je even bekomen."

Volg ons nu ook op Instagram!

Meer nieuws

Meer nieuws

.