Kevin Janssens slaat tilt na gesprek met Axel Daeseleire: “Schrik dat hij zou sterven”

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Kevin Janssens is een goede vriend van Axel Daeseleire. Hij was dan ook goed geschrokken toen er het nieuws kwam dat zijn vriend het coronavirus opgelopen had.

“Het gaat nu wel goed met hem”, legt Kevin Janssens uit in ‘Gert Late Night’. “Maar hij is echt door het oog van de naald gekropen. Twee weken geleden heb ik nog met hem gebeld. Hij zei toen dat hij zich ziek voelde. Een dag later belde hij mij en zei dat hij naar de spoed was geweest en dat hij corona had.”

“Daarna is het heel snel gegaan. Hij belde mij vanop intensieve zorgen via Facetime. Je zag hem daar liggen aan de beademing. Dat is heel hard binnengekomen. Nadat gesprek ben ik tilt geslagen want je kan niets doen. Je staat machteloos.”

“Ik ben bang geweest om Axel te verliezen. Ik kreeg de dag nadien bericht van gezamenlijke vrienden dat hij in coma was gebracht. Dan zakt de grond onder je voeten weg. Hij heeft negen dagen in coma gelegen. Ik was blij toen ik hem onlangs gehoord had. Het gaat goed en ik was blij om zijn stem te horen. Dan denk je wel na en volg je de raad van de wetenschappers op."

Volg ons nu ook Instagram!