Volgende week in ‘Thuis’: Furieuze Nancy verstoort trouwfeest van Kobe en Paulien, Bob neemt een drastische beslissing

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: VRT/Thuis
Vrijdag eindigde ‘Thuis’ op een dramatische manier: Nancy vertrok in tranen nadat haar ‘Didi’ zijn misstap had toegegeven, en agenten Tim en Lexi werden naar een crime scene geroepen waar wetsdokters in de weer zijn en een rood tentje niet veel goeds voorspelt. Wie het slachtoffer is, dat is een groot mysterie.

Maandag 20 april

Het trouwfeest van Kobe en Paulien verloopt niet helemaal zoals gepland. Een furieuze Nancy valt er binnen. Robin beweegt Karin tot tranen toe. Waldek probeert Thilly te begrijpen. Nancy wordt onderweg tegengehouden door de politie. Adil maakt zich kwaad.

Dinsdag 21 april

Kobe maakt Rosa duidelijk dat hij voor zijn toekomst wil gaan. Adil kan eindelijk genieten zonder al dat geheimzinnig gedoe. Tania twijfelt of ze nog kan blijven werken voor Boowie. Peter toont zich strijdvaardig. Thilly laat niet in haar kaarten kijken.

Woensdag 22 april

Tamara brengt Lowie en Bob goed nieuws. Peter en Tom spreken af in Bar Madam en ze zijn daar niet alleen. Thilly geeft Adil één goede raad. Paulien en Kobe zetten een volgende stap naar hun toekomst.

Donderdag 23 april

Angèle is haar nieuwsgierige zelve. Dieter zit in de knoop met zijn gevoelens. Tania wordt verrast op het werk. Bob neemt een drastisch besluit voor Boowie. Karin duikt op bij Kobe.

Vrijdag 24 april

Adil krijgt slecht nieuws, in tegenstelling tot Dieter. Dries heeft een plan bedacht om Reinhilde een hak te zetten. Karin ontvangt een aangetekend schrijven. Joren geniet van zijn avond. Judith werkt in Bar Madam.

 

Tags thuis