Ruben Van Gucht herdenkt zeer droevige gebeurtenis: “Abrupt en op vreselijke manier van ons weggerukt”
Ruben Van Gucht herdenkt zeer droevige gebeurtenis: “Abrupt en op vreselijke manier van ons weggerukt”
Foto: Photonews

Sportjournalist Ruben Van Gucht heeft zaterdag stilgestaan bij een zeer droevig moment in zijn leven. Drie jaar geleden overleed zijn allerliefste hond Odette op een barbaarse manier. Dat meldt de Showbizzsite.

“Vandaag drie jaar geleden viel de hemel op ons hoofd. Abrupt en op een vreselijke manier van ons weggerukt. De wonde is misschien toegegroeid, maar het litteken blijft voor altijd. Iedere avond zeggen we nog slaapwel tegen jou. Omdat jij voor altijd in ons hart blijft wonen. Wij zien jou nog steeds ongelooflijk graag, lieve Odette”, schrijft Ruben Van Gucht op Instagram.

“Odette werd vergiftigd, als gevolg van een worst die ze tijdens een wandeling vond. Een worst die vermengd was met het uiterst giftige en dodelijke Temic. Uiterst dodelijk voor dier, maar ook voor mens”, liet Ruben drie jaar geleden weten.

“Een product dat al jaren niet meer in de handel verkrijgbaar is en al jaren niet meer gebruikt mag worden. Maar toch zijn er nog steeds onverlaten die het blijkbaar over hun hart krijgen om zoiets te doen, om dieren vreselijk te laten afzien en families met veel tranen achter te laten. Hartelozen met andere woorden.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.