Tatiana heeft prachtige boodschap voor Lothar: “Hij verdient dat”
Tatiana heeft prachtige boodschap voor Lothar: “Hij verdient dat”
Foto: VTM

Dat Tatiana en Lothar gaan scheiden, kwam voor niemand als een grote verrassing. Van romantiek tussen hen was absoluut geen sprake. “Ik had dankbaarder moeten zijn”, geeft Tati nu toe in Dag Allemaal.

“Ik heb zeker geen spijt van mijn deelname aan ‘Blind Getrouwd’. Ik heb een topkerel leren kennen in Lothar. En ik heb mezelf ook wel heel goed leren kennen”, zegt Tatiana. “Neem nu het fameuze kimono-moment, dat cadeautje van Lothar. Ik zou wat beter m’n best moeten doen om dan toch dankbaarder te zijn, ook al voel ik me er op dat moment niet goed bij. Ja, daar had ik meer rekening moeten houden met Lothar. En ja, loslaten, hé. Genieten van het moment, niet te veel nadenken. Dat ga ik toch ook moeten leren.”

Bij het beslissingsmoment kon Tatiana haar tranen niet bedwingen. “Typisch Lothar, hé, met al zijn mooie woorden voor mij. Hoe hij me alle geluk toewenst, zegt dat ik een topmadam ben. Kijk, dat we er op die manier een punt achter konden zetten... Dat maakt me zo blij en fier. En natuurlijk hoop ik dat hij snel het dekseltje vindt dat op z’n potje past. Hij verdient dat.” Zelf staat Tati niet te springen voor een nieuw liefdesavontuur. “Ik wil eerst wat tijd voor mezelf nemen en alles wat laten bezinken. Daarna weet je nooit wat er op je pad komt”, besluit ze.

Meer nieuws

Meer nieuws

.