Bron doet onthulling over Harry en Meghan: “Ze willen een tweede kind, een Amerikaantje”

bron: TV Familie
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Harry en Meghan Markle verblijven momenteel in Los Angeles. Daar zijn ze op zoek naar een eigen huis. De makelaar waarmee ze daarvoor in zee gaan is er zeker van: het koppel wil een tweede kindje. Ook zouden ze heel kieskeurig zijn in hun zoektocht naar de perfecte woonst. Dat schrijft TV Familie.

“Ze gaven mij de opdracht om niet alleen een móói huis maar vooral een warme thuis te vinden”, zegt de makelaar, die anoniem wil blijven. “De reden is simpel. Meghan en Harry zijn naar LA gekomen om een Amerikaantje te maken. Een tweede kindje, ja. Dat dus geboren zal worden in de States. Hun wensen zijn duidelijk: ze willen natuurlijk een kamer voor Archie. En ook nog een kamer die verbonden is met de masterbedroom. Kortom: een babykamer.”

De makelaar stelde het koppel en hun zakelijke raadgevers al enkele eigendommen voor. “Ze zijn heel kieskeurig”, zegt ze. “Hollywoodsterren kopen vaak een huis zonder het te zien. Ze vertrouwen op hun makelaar of management. Maar Harry en Meghan willen duidelijk zélf kiezen. Ze willen een luxueus en comfortabel huis met karakter. Geen protserige villa zoals je die veelvuldig vindt in Hollywood. Eén woning viel al in de smaak. Ze hebben hem al bezocht.”