Axel Daeseleire heeft ziekenhuis verlaten: “Je wil niet meemaken wat ik de voorbije weken heb moeten doorstaan”
Axel Daeseleire heeft ziekenhuis verlaten: “Je wil niet meemaken wat ik de voorbije weken heb moeten doorstaan”
Foto: Photonews

Axel Daeseleire heeft het ziekenhuis mogen verlaten nadat hij eind maart werd opgenomen met corona. Er wacht hem nog een lange revalidatieperiode. “Je wil niet meemaken wat ik de voorbije weken heb moeten doorstaan”, vertelt hij in een reactie aan Het Laatste Nieuws.

“Ik heb een paar irreële weken achter de rug en ben enorm blij dat ik opnieuw thuis ben”, vertelt Axel Daeseleire aan Het Laatste Nieuws. “Ik heb nog een weg te gaan wat het revalideren betreft, maar ik kan alleen maar opgelucht zijn dat ik het ziekenhuis heb mogen verlaten. Ik wil nu vooral de dokters en het verplegend personeel van St Vincentius enorm bedanken voor hun fantastische zorgen de afgelopen weken.”

Axel windt er geen doekjes om: wat hij heeft moeten meemaken was verschrikkelijk. “Aan iedereen in Vlaanderen wil ik nog eens benadrukken: hou je alsjeblieft aan de richtlijnen die worden opgelegd, want het coronavirus is een agressief en meedogenloos beest. Hoe zorgzaam men ook voor mij is geweest, je wil niet meemaken wat ik de voorbije weken heb moeten doorstaan”, klinkt het.

Meer nieuws

Meer nieuws

.