Philippe Geubels neemt drastische beslissing
Philippe Geubels neemt drastische beslissing
Foto: Photonews

Philippe Geubels is van plan om lessen te trekken uit deze coronacrisis. De komiek maakt er ook een zaak van om elke dag om 20 uur aan zijn voordeur te klappen voor het verzorgend personeel, maar ook voor de medewerkers van supermarkten.

“Ik heb zelf in de Colruyt gewerkt. Ik weet hoe onzichtbaar je bent als rekkenvuller of kassier. Maar sinds ik optreed, kan ik ook de kracht van applaus. Hoe goed het kan doen om een compliment te krijgen. Ik kan alleen maar hopen dat dit ook na de crisis blijft hangen”, zegt Philippe Geubels in Story.

“De pessimist in mij zegt dat alles weer snel bij het oude zal zijn eenmaal deze miserie voorbij is. Maar tegelijk ben ik persoon toch van plan om hier echt lessen uit te trekken. Ik ga in de toekomst meer tijd nemen voor mezelf en mijn gezin. Hopelijk gaan nog meer mensen dit doen.”

Volgens Philippe moeten we van deze periode gewoon het beste maken. “Ik bekijk het van dag tot dag. Is dat lastig? Ja. Maar niet onoverkomelijk he. Er zijn mensen door zwaardere tijden gegaan. Onze grootouders hebben de oorlog meegemaakt, dát was moeilijk. Wij moeten gewoon binnenblijven met de mensen die we graag zien, zo relatief is het.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.