Onzekerheid over toekomst van ‘Samson & Marie’: Dit is er aan de hand

bron: Story
door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
2020 beloofde druk te worden voor Marie Verhulst, met het afscheid van Samson & Gert en de opstart van Samson & Marie. Het coronavirus besliste er jammer genoeg anders over. Over de toekomst van Samson & Marie bestaat nog veel onzekerheid. “We kunnen ons moeilijk voorbereiden op Samson & Marie. Er is nog geen plan”, zegt Marie in Story.

“Vorige week zouden de afscheidsshows opnieuw van start gaan, maar het is afwachten wanneer ze weer kunnen beginnen”, vertelt Marie Verhulst. “Ik had er ontzettend naar uitgekeken, maar je hebt nu eenmaal geen controle over deze crisis. Dus probeer ik me daar ook niet over op te winden.”

Tijd zat dus om te brainstormen over Samson & Marie. “Ik heb thuis inderdaad de juiste mensen rond mij, en er worden weleens ideeën uitgewisseld, maar eigenlijk kunnen we ons moeilijk voorbereiden. Er is gewoon nog geen plan. Het was een goed bewaard geheim dat ik het nieuwe baasje van Samson zou worden, dus er zijn nog geen concrete afspraken met tv-zenders gemaakt. Ik kan je wel al zeggen dat er deze zomer een tweede single van Samson & Marie komt.”

Samson & Marie zal hoe dan ook verschillen van Samson & Gert. “Samson blijft de hoofdrolspeler. Maar het zal sowieso anders zijn, alleen al omdat ik een vrouw ben én het tv-landschap veranderd is. Alles moet sneller en blitser. Ik heb bij veel zaken inspraak, en tegelijk word ik omringd door mensen die al dertig jaar betrokken zijn bij Samson. Dat geeft vertrouwen.”