Jolien uit 'Blind Getrouwd' toont haar lichaam in bikini: “Imperfect is het nieuwe perfect”
Jolien uit 'Blind Getrouwd' toont haar lichaam in bikini: “Imperfect is het nieuwe perfect”
Foto: Instagram

Jolien Baeten, die we nog kennen uit het vorige seizoen van Blind Getrouwd, heeft op Instagram een foto gedeeld van zichzelf in bikini. Daarmee wil ze bewijzen dat ze tegenwoordig zekerder in haar vel zit.

“Vroeger in bikini verschijnen? Neenee dat was error in mijn hoofd, ik voelde me daar helemaal niet comfortabel bij omdat mijn ideaalbeeld zo hoog lag”, geeft Jolien toe op Instagram. “Dat beeld was zonder te veel heupen en met een zo plat mogelijke poep. Ahja en zonder cellulite (waar 90% van de vrouwen trouwens last van heeft) realistisch? Tuurlijk niet!”

“Ik ben gestopt met na te gaan hoe ik eruit zie maar eerder de vraag te stellen « hoe voel ik me? » Je moet voor niemand « perfect » zijn! Imperfect is het nieuwe perfect. Wees dus maar lekker imperfect en gelukkig!”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vroeger in bikini verschijnen? Neenee dat was error in mijn hoofd 🙊 ik voelde me daar helemaal niet comfortabel bij omdat mijn ideaalbeeld zo hoog lag. Dat beeld was zonder te veel heupen en met een zo plat mogelijke poep 🙈 ahja en zonder cellulite (waar 90% van de vrouwen trouwens last van heeft) realistisch? Tuurlijk niet! Ik ben gestopt met na te gaan hoe ik eruit zie maar eerder de vraag te stellen « hoe voel ik me? » Je moet voor niemand « perfect » zijn! imperfect is het nieuwe perfect. Wees dus maar lekker imperfect en gelukkig! 💖 😘 liefs #imperfect #perfect #bodypositivity #bikini #red #thailand #pattaya #happy #motivation #behappy #justsmile #belgianblogger #hm #pool #grow #swimming

Een bericht gedeeld door Jolien Baeten 💖 Blind getrouwd (@jolienbaeten89) op

Meer nieuws

Meer nieuws

.