‘Thuis’-actrice Lynn Van den Broeck erg geraakt door dramatische gebeurtenis: “Zo heftig”

bron: Story
door: Redactie
Afbeelding bron: VRT/Thuis
In Story vertelt Thuis-actrice Lynn Van den Broeck deze week dat ze een echte “bleitkous” is. Een recente gebeurtenis heeft haar erg aangegrepen.

“Huilen is mijn uitlaatklep, maar dat is niet altijd gekoppeld aan iets negatiefs. Ik huil ook weleens van het lachen. Maar één van de laatste keren dat ik heb zitten wenen voor de tv, was toen ik de beelden zag van de bosbranden in Australië. Dat was zo heftig. Ik kan dat moeilijk vatten”, aldus Lynn Van den Broeck.

In Story beschrijft de actrice ook hoe haar ideale lief eruitziet. “Iemand die avontuurlijk is. Een zetelhanger is niets voor mij. Dat kan eens gezellig zijn, maar er moet toch vooral wat pit in die persoon zitten. Iemand die mij steunt in alles wat ik doe, maar me ook met de voeten op de grond kan houden. Wat uiterlijk betreft heb ik geen ‘type’. Vooral zijn uitstraling moet mijn aandacht trekken.” Dat ideale lief zou ze gevonden hebben in Mathias Vergels, haar collega bij Thuis. Gisteren werd bekend dat zij en Mathias een koppel vormen.