Huwelijk in Waalse ‘Blind Getrouwd’ loopt meteen pijnlijk fout: Bruidegom laat bruid in bijzijn van alle gasten voor het altaar staan
Huwelijk in Waalse ‘Blind Getrouwd’ loopt meteen pijnlijk fout: Bruidegom laat bruid in bijzijn van alle gasten voor het altaar staan
Foto: Medialaan

In de Waalse versie van Blind Getrouwd zag bruid Audrey haar huwelijk al uit elkaar spatten, nog voor de ceremonie goed en wel van start kon gaan. Haar bruidegom Anthony liet haar in het bijzijn van alle familieleden voor het altaar staan in het gemeentehuis van Herstal in Luik. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Bruidegom Anthony leek aanvankelijk opgelucht toen hij zijn onbekende bruid zag: “Ik zei tegen mezelf ’wauw, ze is heel mooi”, aldus de jongeman. Toen het moment aanbrak om de geloften uit te spreken, sloeg de sfeer echter helemaal om. Anthony werd plots overmand door twijfels. gasten in de zaal waren zichtbaar verontrust door de situatie.

“Ik ben hier niet om met iemand te lachen en ik ga als een klootzak aanzien worden”, legde Anthony uit. “​​Ik wil mijn excuses aan iedereen hier aanbieden. Ik wil je niet voor de gek houden en wil niet dat je aan mij gehecht raakt. Ik vind je heel charmant, maar ik wil niet verder gaan met ons avontuur. Het spijt me echt.”

Audrey wilde meteen weten waarom hij plots deze abrupte beslissing nam. “Ik wil niet doorgaan voor klootzak”, antwoordde Anthony. “Maar ik volg altijd mijn gevoel en ik voelde het niet.” Anthony zei bijgevolg dus ook ‘nee’ tijdens de plechtigheid. De verbaasde genodigden zagen het gebeuren met lede ogen aan.

Meer nieuws

Meer nieuws

.