Politie moet ingrijpen bij pijnlijke confrontatie tussen Mathias Vergels en zijn ex Julie: Dit is er gebeurd

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: VRT/Thuis
Gisteren werd het nieuws bekend dat Mathias Vergels een nieuwe vriendin heeft. Het gaat om zijn Thuis-collega Lynn Van den Broeck.

Op 15 maart maakte Mathias Vergels’ ex Julie Houtman via Instagram bekend dat haar huwelijk met de Thuis-acteur op de klippen was gelopen. Volgens Dag Allemaal is het een dag later, op 16 maart, tot een pijnlijke confrontatie gekomen tussen de twee exen. Daarbij kwam ook de politie ter plaatse. Twee getuigen hebben aan het weekblad hun verhaal gedaan.

Rond 9 uur ’s avonds die 16de maart, ging Julie met haar mama naar het huis waar ze al die jaren had samengewoond met Mathias, om er wat spullen op te halen. Net op dat moment kwam Mathias aangereden, met op de passagiersstoel Lynn Van den Broeck, zijn nieuwe vriendin. Tussen beide partijen is het tot een confrontatie gekomen, die uit de hand liep. Volgens de getuigen was er sprake van verhitte discussie en wederzijds duw- en trekwerk. De situatie ontaardde in die mate dat de politie erbij werd geroepen.

“Kijk, dat de politie hier is geweest dat klopt”, reageert Mathias Vergels in Dag Allemaal. “Dat ging over het naleven van een contract dat Julie en ik samen hebben opgesteld. Daarin staat ook wie wanneer ons huis nog mag betreden. Daarover was discussie, ja. Over wie er nog het huis in mocht naast ons beiden, zeg maar. En de politie hielp ons dat oplossen. Maar geweld? Dat ontkennen wij. Er is ook geen proces-verbaal opgesteld overigens.”