Koningin Mathilde merkt het ook bij haar thuis: “Ik zie het gebeuren bij mijn kinderen”

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Koning Filip en koningin Mathilde leven erg mee met de Belgische bevolking. Ze beseffen dat dit geen prettige situatie is.

Het vorstenpaar doet er alles aan om de moed bij iedereen erin te houden. Zo namen ze deel aan de helikopteractie van VTM om iedereen een hart onder de riem te steken.

Intussen zijn ook alle kinderen van koning Filip en koningin Mathilde weer thuis. Prinses Elisabeth is terug uit het Atlantic College in Wales en bereidt zich via e-learning voor op haar middelbare examens. Ook haar broers Gabriël en Emmanuel en zusje Eléonore blijven op die manier les volgen.

Verwarring
Het vorstenpaar weet dus als geen ander wat de meeste Vlaamse gezinnen momenteel doormaken. “Voor onbepaalde tijd thuisblijven zonder vrienden te zien, zonder naar school te gaan: dat is uiteraard een nieuwe situatie die voor verwarring kan zorgen”, citeert TV-Story koningin Mathilde.

“Ik zie het ook bij onze kinderen en hun vrienden. Door die onzekerheid en het gebrek aan menselijk contact kan het gebeuren dat sommigen onder ons zich angstig voelen of het zelfs niet meer zien zitten. Het lukt ook niet altijd om een antwoord te geven op jullie vragen.”

Volg ons nu ook Instagram!