An Lemmens waarschuwt voor valkuil tijdens deze lockdown: “Je mag dat nooit laten overheersen”
PMN
An Lemmens waarschuwt voor valkuil tijdens deze lockdown: “Je mag dat nooit laten overheersen”
Foto: Photonews

De verwachting is dat we nog wel enkele weken in lockdown zullen moeten blijven. Dat is niet voor iedereen even makkelijk.

Dat die lockdown niet altijd even makkelijk, beseft ook An Lemmens. “‘t Is me wat de afgelopen weken. Ik weet dat ik geen enkele reden tot klagen heb : ik leef samen met mijn favoriete mensen (en dieren 😻) ter wereld, ons huis en onze tuin bieden ruimte genoeg om niet op elkaars lip te zitten, wij wonen rustig, ik hoef me niet elke dag in de “warzone” te begeven zoals onze zorgverleners, winkelbediendes, transporteurs en vele anderen waarvoor ik onmetelijk veel respect heb”, reageert An Lemmens op haar Instagram.

“Eerlijk gezegd doet het zelfs deugd : even vertragen, verstillen, focus verleggen. Geen uitpuilende mailbox, opdringerige gsm (ik moet hem amper opladen 🙈). En ook al zie ik mijn vrienden en familie doodgraag, ook hier vind ik een deugddoende rust zonder een agenda bomvol sociale ‘verplichtingen’. Luieren doen we hier allesbehalve. De hele dag zit ik geen seconde op mijn gat, en ‘s avonds kruip ik doodmoe mijn bed in. Maar alles wat ik doe heeft betekenis, is zinvol, en draagt bij tot een betere levenskwaliteit. En mannekes, dat doet deugd!”

Angst
“Maar ik ben me heel bewust van het feit dat ik in een bevoorrechte positie zit. Ik weet dat er mensen en gezinnen zijn waarvoor deze periode een pak zwaarder weegt, omwille van uiteenlopende redenen. En net dáárom is het zo belangrijk dat we ons echt aan de maatregelen houden. Zodat we deze periode met zijn allen zo snel mogelijk kunnen afsluiten. En geloof me dat het voor iéder van ons een uitdaging is. Er bestaat geen lockdownhandleiding om in deze tijden geluk te vinden, een beetje mentaal en fysiek gezond te blijven, de angst niet te laten overheersen.”

“En ook wij hebben ons dagelijkse wandelingetje nodig om het hoofd even leeg te maken en de benen te strekken. Gelukkig houden fietsers en voorbijgangers net iets makkelijker afstand als je 2 van die afschrikwekkende loebassen mee hebt 😅“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

‘t Is me wat de afgelopen weken. Ik weet dat ik geen enkele reden tot klagen heb : ik leef samen met mijn favoriete mensen (en dieren 😻) ter wereld, ons huis en onze tuin bieden ruimte genoeg om niet op elkaars lip te zitten, wij wonen rustig, ik hoef me niet elke dag in de “warzone” te begeven zoals onze zorgverleners, winkelbediendes, transporteurs en vele anderen waarvoor ik onmetelijk veel respect heb. Eerlijk gezegd doet het zelfs deugd : even vertragen, verstillen, focus verleggen. Geen uitpuilende mailbox, opdringerige gsm (ik moet hem amper opladen 🙈). En ook al zie ik mijn vrienden en familie doodgraag : ook hier vind ik een deugddoende rust zonder een agenda bomvol sociale “verplichtingen”. Luieren doen we hier allesbehalve. De hele dag zit ik geen seconde op mijn gat, en ‘s avonds kruip ik doodmoe mijn bed in. Maar alles wat ik doe heeft betekenis, is zinvol, en draagt bij tot een betere levenskwaliteit. En mannekes, dat doet deugd! Maar ik ben me heel bewust van het feit dat ik in een bevoorrechte positie zit. Ik weet dat er mensen en gezinnen zijn waarvoor deze periode een pak zwaarder weegt, omwille van uiteenlopende redenen. En net dáárom is het zo belangrijk dat we ons echt aan de maatregelen houden. Zodat we deze periode met zijn allen zo snel mogelijk kunnen afsluiten. En geloof me dat het voor iéder van ons een uitdaging is. Er bestaat geen lockdownhandleiding om in deze tijden geluk te vinden, een beetje mentaal en fysiek gezond te blijven, de angst niet te laten overheersen. En ook wij hebben ons dagelijkse wandelingetje nodig om het hoofd even leeg te maken en de benen te strekken. Gelukkig houden fietsers en voorbijgangers net iets makkelijker afstand als je 2 van die afschrikwekkende loebassen mee hebt 😅 #lockdown #samentegencorona #staysafe #socialdistancing #buddy #mutt #mixedbreed #shepherd #kelpie #arya #mastinonapolitano #neo #mastiff #shelterdog #seniordog #adopt #adoptdontshop #dontshopadopt

Een bericht gedeeld door 𝔸ℕ 𝕃𝔼𝕄𝕄𝔼ℕ𝕊 (@anlemmensofficial) op

Meer nieuws

Meer nieuws

.